0499 287 062

Vloeren

Prinzie Nico, uw specialist in vloeren

Keramische tegels, natuursteen of zelfs parket, bij Prinzie Nico bent u aan het juiste adres. Wij adviseren u in de correcte keuze en streven steeds naar perfectie. Uw vloer zal er nog nooit zo goed uitgezien hebben. Geef uw droom in handen van een specialist. Zowel voor nieuwbouw als renovatie.

 

Maak de juiste keuze voor uw living, keuken, badkamer, garage of buitenterras.

Elke leefruimte vraagt de correcte tegel en Prinzie Nico weet perfect welke tegel waar past. Zo kunnen we in een living of keuken zowel voor keramisch als natuursteen kiezen, terwijl in een garage natuursteen minder toepasbaar is. In een badkamer houden we dan weer rekening met waterafdichting.

Keramische tegels en natuursteen vertonen gemeenschappelijke kenmerken, maar er zijn ook belangrijke verschillen. Zo is er een andere productiewijze en uitstraling. Natuursteen is meestal ook wat duurder dan keramische tegels en de kans op onvolkomenheden is hoger bij natuursteen. Ook in duurzaamheid en onderhoud zijn er verschillen.

De juiste keuze van vloer is belangrijk, maar ook de vloerder is een belangrijke schakel in het proces. Prinzie Nico zorgt steeds voor een vlekkeloze afwerking van elk project. Van begin tot einde wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt zodat u een vloer heeft waar anderen jaloers op zijn. Bovendien werken we snel en efficiënt en gebruiken we de correcte materialen.

100% klantentevredenheid bewijst dat u bij Nico Prinzie goed zit voor de aanleg van uw droomvloer. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

Hieronder vindt u enkele realisaties, bekijk onze referenties voor nog meer voorbeelden.